ELEKTRA

Wij verzorgen al uw elektrische installaties. Voor veel mensen is het vaak niet helemaal duidelijk wat dit nu precies eigenlijk inhoud. Hieronder geven we dan ook een overzicht van wat we voor u kunnen doen.

ELEKTRISCHE INSTALLATIE

Het aanleggen van elektrische installaties in en om het huis. Hierbij kunt u denken aan een groepenkast, verlichting en elk elektrisch apparaat dat u in huis heeft. Van wasmachine tot koelkast. We kunnen uw groepenkast vervangen of uitbreiden met extra groepen,lichtpunten verplaatsen, stopcontacten toevoegen, verplaatsen of verwijderen en uw elektrische apparaten aansluiten.

ONDERHOUD VAN DE ELEKTRISCHE INSTALLATIE

Wanneer uw elektrische installatie naar behoren werkt dan wilt u dit natuurlijk ook zo houden. Daarom is onderhoud ontzettend belangrijk. Wij kunnen onderhoud uitvoeren aan al uw elektrische installaties.

ELEKTRICITEIT AANLEGGEN

Indien u bijvoorbeeld een nieuw huis gekocht heeft, dan heeft u waarschijnlijk nog geen elektriciteitsnetwerk liggen. Wij kunnen u daar dan bij helpen. Het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk is nu eenmaal specialistisch werk dat zeer correct uitgevoerd moet worden.